Mrazem sušené ovoce
Ovoce sušené mrazem, takzvanou lyofilizací je sušeno hlubokým mrazem a za velmi nízkého tlaku. Díky tomuto je zachována jak původní struktura, tak i chuť, všechny minerály a vitamíny! Takto vysušené potraviny, jsou oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu (2 roky).
Výhody mrazem sušeného (lyofilizovaného) ovoce:
Výhody mrazem sušeného (lyofilizovaného) ovoce:
- Chuť a vůně je mnohem lepší než u ovoce sušeného teplem.
- Jsou zachovány vitamíny a minerály.
- Přírodní produkt bez přidání chemikálií a cukru.
- Barva a podoba je téměř stejná jako u čerstvého ovoce
Stránka 1 z 1 -
10 položek celkem