TRÁVENÍ, ŽALUDEČNÍ POTÍŽE
Jak si ho připravit: Jednu lžičku řebříčku přelijte 0,3 l horké vody a nechte 15 minut louhovat v zakryté nádobě. Řebříček nesmíte vařit, takže ho nevhazujte do vroucí vody. Po scezení vypijte nálev ještě teplý – ideální je pít řebříčkový čaj před jídlem.
Na co ještě zabírá: Při žaludečních kolikách, nechutenství, při průjmu a nadýmání. Je také vhodný jako podpůrný prostředek při léčbě zánětů močových cest a dokonce utišuje kašel.
Máte citlivé zuby na studené nápoje či zmrzliny? Uvařte si řebříčkový čaj, nechte ho vychladnout a poté pijte studený. Této nepříjemné bolesti byste se měli brzy zbavit.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář